Prepare all manna ingredients by weight. Rinse the raisins and pour boiling water for 10 minutes. Then dry with a paper towel and roll in flour.
Приготовьте все ингредиенты манника по весу. Изюм промойте и залейте кипятком на 10 минут. Затем обсушите бумажным полотенцем и обваляйте в муке.
Beat the eggs with sugar until white foam appears. Add kefir, add semolina and mix everything. Leave for 20 minutes.
Яйца взбейте с сахаром до появления белой пены. Добавьте кефир, насыпьте манку и все перемешайте. Оставьте на 20 минут.
Add vegetable and butter to the swollen semolina, then flour and soda. Stir and sprinkle raisins into flour.
Добавьте к набухшей манке растительное и сливочное масло, затем муку и соду. Перемешайте и высыпьте изюм в муке.
Grease the baking dish with oil. Sprinkle the bottom and sides with semolina. Bake in the oven at 180 degrees for about 40 minutes.
Форму для выпечки смажьте маслом. Дно и бока обсыпьте манкой. Выпекайте в духовке при 180 градусах около 40 мин.
Sprinkle manna with powdered sugar. Serve in portions on a plate. Garnish the dish with halved green grapes, cranberries or other fruit.
Посыпьте манник сахарной пудрой. Подайте порционными кусками на тарелке. Украсьте блюдо половинками зеленых ягод винограда, клюквой или другими фруктами.