Pour boiling water over the raisins and wait a couple of minutes. Dry it with napkins. Cut the bananas into slices.
Залейте изюм кипятком, подождите пару минут. Обсушите его салфетками. Бананы порежьте на пластины.
Pour the kefir into a bowl. Add sugar, vanillin, soda and semolina to it. Mix thoroughly. Add dried raisins.
Вылейте кефир в миску. Добавьте к нему сахар, ванилин, соду и манную крупу. Тщательно перемешайте. Добавьте просушенный изюм.
Prepare a baking sheet. Cover it with parchment paper or grease it with butter. Place bananas on the bottom, pour the prepared mixture on top. Preheat oven to 200°C. Place the baking sheet in the oven. Bake for 40-60 minutes until done.
Приготовьте противень. Застелите его пергаментной бумагой, либо смажьте маслом. На дно выложите бананы, залейте их сверху готовой смесью. Разогрейте духовку до 200 °С . Поставьте противень в духовку. Запекайте 40-60 минут до готовности.
Serve manna sprinkled with powdered sugar and chocolate chips.
Подавайте манник, посыпанный сахарной пудрой и шоколадной крошкой.