Weigh and sift the flour. Prepare semolina, sugar, butter by weight, and kefir by volume. Prepare a bowl in which you will knead the dough.
Муку отвесьте и просейте. Приготовьте по весу манку, сахар, масло, а по — объему кефир. Приготовьте посуду, в которой будете замешивать тесто.
Pour kefir over the semolina, stir and leave for 30 minutes. During this time it will swell. Melt the butter.
Манку залейте кефиром, размешайте и оставьте на 30 минут. За это время она разбухнет. Растопите масло.
Add eggs, sugar, butter and baking powder to the semolina. Mix thoroughly. Pour the dough into the mold and place in the oven for 40 minutes. Bake manna at a temperature of 180-200 degrees.
Добавьте к манке яйца, сахар, масло и разрыхлитель. Тщательно перемешайте. Вылейте тесто в форму, отправьте в духовку на 40 минут. Выпекайте манник при температуре 180-200 градусов.
Cut the finished manna into portions. Serve with tea or coffee, sprinkled with powdered sugar. Garnish with fresh berries, nuts or candied fruits. Add a sprig of mint.
Готовый манник разрежьте на порционные куски. Подавайте к чаю или кофе, посыпав сахарной пудрой. Украсьте свежими ягодами, орехами или цукатами. Положите веточку мяты.