Measure out the required amount of semolina, sugar, flour, kefir and vegetable oil. Prepare a bowl in which to mix the dough ingredients.
Отмеряйте нужно количество манки, сахара, муки, кефира и растительного масла. Приготовьте посуду, в которой будет смешивать ингредиенты теста.
Pour kefir over semolina, stir and leave to swell for 30-90 minutes. Then add salt, soda, sugar. Mix well.
Манку залейте кефиром, перемешайте и оставьте набухать на 30-90 минут. Затем добавьте соль, соду, сахар. Хорошо перемешайте.
Add vegetable oil, flour, mix. Add chocolate chips to the dough and mix again.
Добавьте растительное масло, муку, перемешайте. Отправьте в тесто шоколадные капли и снова перемешайте.
Transfer the manna into a baking dish and place in an oven preheated to 170 degrees for 35-40 minutes. Bake until a beautiful honey color. Check readiness with a wooden skewer.
Переложите манник в форму для выпечки и оправьте в разогретую до 170 градусов духовку на 35-40 минут. Выпекайте до красивого медового цвета. Готовность проверьте деревянной шпажкой.
Cut the manna into portions. Decorate with white and brown chocolate chips. Make random patterns with sweet sauce. Decorate with berries, mint, add a spoonful of jam or preserves.
Нарежьте манник порционно. Украсьте белыми и коричневыми шоколадными каплями. Сделайте произвольные узоры сладким соусом. Украсьте ягодами, мятой, положите ложку джема или варенья.