Prepare the ingredients according to the recipe. Open a can of tuna. Boil the eggs and cool in cold water, remove the shells. Wash and dry the greens.
Приготовьте по рецептуре продукты. Откройте банку с тунцом. Яйца сварите и остудите в холодной воде, очистите от скорлупы. Зелень помойте и обсушите.
Roll out the dough and cut into rectangles. Pinch their edges and shape the dough into boats. Grease with yolk and bake in a preheated oven for 10-15 minutes at 200 degrees. Remove from oven and leave to cool.
Тесто раскатайте в пласт и разрежьте на прямоугольники. Защипните их края и придайте тесту форму лодочек. Смажьте желтком и отправьте выпекаться в разогретой духовке на 10-15 минут при 200 градусах. Извлеките из духовки и оставьте охлаждаться.
For the filling, grate the cheese and eggs. Mix them with tuna and season with mayonnaise. Place the filling into the dough boats.
Для начинки сыр и яйца натрите на терке. Смешайте их вместе с тунцом и заправьте майонезом. Выложите начинку в лодочки из теста.
Decorate the tuna boats with herbs, cherry tomatoes and olives. Keep up the nautical theme and make a sail from cucumber slices. Sprinkle chopped green onions on top.
Лодочки с тунцом украсьте зеленью, помидорами черри и маслинами. Поддержите морскую тематику и сделайте парус из огуречных слайсов. Сверху присыпьте нарезанным зеленым луком.