Cut the butter into medium cubes and place it in a bowl of cold water and ice. Rub the cottage cheese through a fine sieve and sift the flour and baking powder.
Нарежьте сливочное масло средними кубиками и поместите его в миску с холодной водой и льдом. Протрите творог через мелкое сито и просейте муку с разрыхлителем.
Combine butter, cottage cheese, flour with baking powder and vanilla sugar. Stir lightly and use a small knife or spatula to chop the mixture into crumbs.
Соедините масло, творог, муку с разрыхлителем и ванильный сахар. Слегка перемешайте и с помощью мелкого ножа или шпателя порубите массу в крошку.
Knead the dough, roll it into a ball, wrap it in film and place it in the refrigerator for 1.5 hours.
Вымесите тесто, скатайте его в шар, заверните в пленку и поместите в холодильник на 1,5 часа.
Press each piece with a fork to create a distinctive pattern.
Прижмите каждую заготовку вилкой, чтобы получился характерный рисунок.
Place the cookies on a baking sheet lined with parchment and place in the oven preheated to 180°C for 20 minutes.
Выложите печенье на противень, застеленный пергаментом, и отправьте в духовку, разогретую до 180°C, на 20 минут.
Serve the cookies cool.
Подавайте печенье остывшим.