Prepare food by quantity. Wash and dry the eggplants. Peel and wash the garlic. Wash and dry the greens.
Подготовьте продукты по количеству. Баклажаны помойте и обсушите. Чеснок очистите и помойте. Зелень помойте и обсушите.
Remove the core from the eggplant with a knife or spoon. Cut it into small pieces. Lubricate the boats with vegetable oil. Finely chop the garlic and place it on the bottom of each boat. Then place a sausage in each eggplant.
Сердцевину из баклажан извлеките ножом или ложкой. Нарежьте ее мелкими кусочками. Смажьте лодочки растительным маслом. Чеснок мелко нарежьте и выложите на дно каждой лодочки. Затем уложите в каждый баклажан по сосиске.
Place the chopped eggplant cores on top of the sausages. Salt and pepper to taste, sprinkle with seasoning of your choice. Place in an oven preheated to 180 degrees for 20 minutes.
Сверху сосисок выложите нарезанную сердцевину баклажанов. Посолите, поперчите по вкусу, посыпьте приправой по вашему выбору. Отправьте в разогретую до 180 градусов духовку на 20 минут.
Remove the boats from the oven, sprinkle them with grated cheese and return them to the oven until the cheese has melted. After oven, sprinkle with finely chopped dill.
Извлеките лодочки их духовки, посыпьте их тертым сыром и вновь отправьте в духовку, пока не расплавится сыр. После духовки посыпьте мелко нарезанным укропом.
Serve eggplant boats with sausages with a side dish of mashed potatoes. Make slices of cucumbers and tomatoes. Add some fresh, vibrant greens.
Баклажанные лодочки с сосисками подайте с гарниром из картофельного пюре. Сделайте нарезку из огурцов и помидор. Добавьте свежей яркой зелени.