Trim the chicken fillet from fat and films. Wash and dry the tomatoes and herbs. Prepare the remaining ingredients according to the recipe by weight.
Куриное филе зачистите от жира и пленок. Помидоры и зелень помойте и обсушите. Остальные продукты приготовьте согласно рецепту по весу.
Cut half the tomatoes into rings. Prepare the pan and cover it with foil. Place the tomato slices on the bottom of the mold.
Половину томатов нарежьте кольцами. Приготовьте форму и застелите ее фольгой. Кружочки помидор уложите на дно формы.
Grate the cheese, cut the remaining tomatoes into cubes, add sour cream and herbs, salt, pepper and mix.
Натрите на терке сыр, оставшиеся помидоры нарежьте кубиками, добавьте сметану и зелень, посолите, поперчите и перемешайте.
Cut the fillet on top to make boats. Stuff them with the prepared mixture, place them in a mold on tomato rings. Place in the oven and bake for about an hour.
Филе разрежьте сверху та, чтобы получились лодочки. Нафаршируйте их приготовленной смесью, уложите в форму на кольца из томатов. Поместите в духовку и запекайте около часа.
Place the baked chicken fillet boats on a spacious platter. Place tomato and lemon slices on the side. Decorate with sprigs of greenery.
Запеченные лодочки из куриного филе выложите на просторном блюде. Сбоку положите дольки томатов и лимона. Украсьте веточками зелени.