Wash and peel the vegetables. Finely grate the cheese and preheat the oven to 190°C.
Вымойте и очистите овощи. Мелко натрите сыр и разогрейте духовку до 190°C.
Cut the onion into small cubes and place in a frying pan with heated oil. Add chopped garlic and grated carrots, add minced meat. Fry over medium heat, stirring to prevent lumps from forming. Cut the celery stalk and pepper into small cubes and add to the meat.
Нарежьте лук мелкими кубиками и отправьте на сковороду с разогретым маслом. Добавьте измельченный чеснок и тертую морковь, выложите фарш. Жарьте на среднем огне, помешивая, чтобы не образовались комочки. Нарежьте стебель сельдерея и перец мелкими кубиками и добавьте к мясу.
Mix everything thoroughly and fry over medium heat for 5 minutes.
Все тщательно перемешайте и обжаривайте на среднем огне 5 минут.
Prepare bechamel sauce: melt butter in a saucepan, add flour and heat slightly. Pour milk in a thin stream and add a pinch of salt. Once the sauce begins to thicken, remove it from the heat.
Приготовьте соус бешамель: растопите в сотейнике сливочное масло, всыпьте в него муку и немного прогрейте. Тонкой струйкой влейте молоко и добавьте щепотку соли. Как только соус начнет густеть, снимите его с огня.
Assemble the lasagna: Place dry lasagna sheets in the bottom of an ovenproof dish.
Соберите лазанью: на дно жаропрочной формы выложите сухие листы лазаньи.
Carefully coat the top with sauce and sprinkle with cheese. Bake in an oven preheated to 190°C for 35-45 minutes.
Верхушку тщательно промажьте соусом и присыпьте сыром. Запекайте в духовке, разогретой до 190°C, 35-45 минут.
Cut the finished lasagna into portions and serve.
Нарежьте готовую лазанью на порции и подавайте.