Prepare the necessary products. Cut the bread into thin pieces. Wash and dry the greens.
Приготовьте нужные продукты. Хлеб нарежьте тонкими кусками. Помойте и обсушите зелень.
Spread the bread with butter and sprinkle with cheese. Place the ham on top, sprinkle with more cheese and cover with a second piece of bread.
Хлеб намажьте маслом, посыпьте сыром. Выложите сверху ветчину, посыпьте опять сыром и накройте вторым куском хлеба.
Place the croque monsieur in an oven preheated to 200 degrees for 5-6 minutes until the top bread browns and the cheese melts. Then open the oven, brush the bread with sauce and sprinkle with cheese. Place in the oven for another 4-5 minutes to melt the cheese.
Поставьте крок-месье в разогретую до 200 градусов духовку на 5-6 минут, чтобы подрумянился верхний хлеб и расплавился сыр. Затем откройте духовку, смажьте хлеб соусом и посыпьте сыром. Отправьте в духовку еще на 4-5 минут, чтобы расплавился сыр.
Serve the croque monsieur on green lettuce leaves. Garnish with pomegranate seeds or fresh vegetables. Place parsley sprigs on top.
Подайте крок-месье на зеленых листьях салата. Украсьте зернами граната или свежими овощами. Сверху положите веточки петрушки.