Weigh the biscuit and cream products according to the norm. Separate the whites from the yolks. Peel the bananas.
Взвесьте по норме продукты для бисквита и крема. Отделите белки от желтков. Бананы очистите от кожуры.
Make the biscuit dough. To do this, beat the whites with sugar until the mass increases several times. Add the yolks in two additions. Then add flour to the egg-sugar mixture in several additions, and stir the dough with a spatula. Add baking powder and stir very carefully. Send to bake at 180 degrees for 40-45 minutes.
Сделайте тесто для бисквита. Для этого белки взбейте с сахаром, пока масса не увеличиться в несколько раз. В два захода добавьте желтки. Затем к яично-сахарной массе всыпьте в несколько заходов муку, и лопаточкой размешайте тесто. Введите разрыхлитель и очень осторожно размешайте. Отправьте выпекаться при 180 градусах 40-45 минут.
Make a cream. To do this, puree the bananas with an immersion blender and grind the cottage cheese through a sieve. Add sour cream, sugar and beat everything with a mixer.
Сделайте крем. Для него перебейте в пюре бананы погружным блендером, а творог перетрите через сито. Добавьте к ним сметану, сахар и взбейте все миксером.
Cut the cooled sponge cake into two layers. Grease the bottom cake with cream, cover it with the second one. Grease the top and sides of the sponge cake with the rest of the cream.
Разрежьте остывший бисквит на два коржа. Смажьте нижний корж кремом, накройте его вторым. Остальным кремом смажьте верх и бока бисквита.
Decorate the edge of the sponge cake around the perimeter with marshmallow in the form of a rope, or apply cream with a curly nozzle. Place small chocolate and multi-colored dragees inside to create a pattern. Serve in portions with caramel design on top.
Край бисквита по периметру украсьте пастилой в виде жгута, или нанесите крем фигурной насадкой. Внутри разложите мелкие шоколадные и разноцветные драже, чтобы получился узор. Подавайте порциями, на которые нанесите карамельный рисунок.