Grate the potatoes and onions on a fine grater.
Натрите картофель и лук на мелкой терке.
Squeeze the juice out of the grated potatoes and onions using a sieve or gauze. To prevent the potatoes from being too dry, do not squeeze out all the juice. Do not pour out the resulting juice, let it settle. After 5-10 minutes, drain the excess liquid that has formed on top. Add the settled starch to the potatoes.
Из натертого картофеля с луком отожмите сок с помощью сита, либо марли. Чтобы картофель не был слишком сухой, отожмите сок не полностью. Получившийся сок не выливайте, дайте ему отстояться. Минут через 5-10 слейте лишнюю жидкость, которая образовалась сверху. Осевший крахмал добавьте к картофелю.
Place 1-2 tbsp. l. Place potatoes and onions on cling film and smooth out. Place a spoonful of prepared minced meat in the middle of the flatbread. Using film, roll the mixture into a cutlet. Fry the cutlets in a frying pan on all sides.
Выложите 1-2 ст. л. Картофеля с луком на пищевую пленку, разровняйте. На середину лепешки положите ложечку готового фарша. С помощью пленки сверните массу в котлету. Обжарьте котлеты на сковороде со всех сторон.
Pour half a glass of water into a dish lined with foil. Place the fried cutlets in it. Cover them with a layer of foil and place them in the oven, heated to 200°C. Bake for 30-35 minutes until fully cooked.
В блюдо, застеленное фольгой, влейте пол стакана воды. Уложите в него поджаренные котлеты. Накройте их слоем фольги, отправьте в духовку, нагретую до 200 °С. Выпекайте 30-35 минут до полной готовности.
Serve sorcerers with sour cream and herbs. A sprig of rosemary is perfect for decoration and scent.
Подавайте колдуны со сметаной и зеленью. Для украшения и запаха прекрасно подойдет веточка розмарина.