Finely chop the chicken fillet. Grate the potatoes and carrots. Squeeze the garlic through a press.
Нарежьте мелко куриное филе. Картофель и морковь натрите на терке. Чеснок выдавите через пресс.
Add egg white to finely chopped fillet. Salt and pepper to taste. Mix thoroughly.
К мелко нарезанному филе добавьте яичный белок. Посолите и поперчите по вкусу. Тщательно перемешайте.
Squeeze the juice out of grated potatoes and carrots, add starch to them. Beat the eggs, add a little salt and add the squeezed garlic. Stir.
Из натертого картофеля и моркови выдавите сок, добавьте к ним крахмал. Вбейте яйца, немного присолите и добавьте выдавленный чеснок. Перемешайте.
Form a flat cake from the potato mixture, press it lightly and place the meat in the middle. Form a cutlet. Heat sunflower oil in a frying pan. Fry the sorcerers on it on both sides until cooked.
Из картофельной массы сформируйте лепешку, слегка ее прижмите и и в середину выложите мясо. Сформируйте котлету. На сковороде разогрейте подсолнечное масло. Обжарьте на нем колдуны с двух сторон до готовности.
Serve the sorcerers with sour cream, garnished with parsley. You can sprinkle grated cheese on top.
Подавайте колдуны со сметаной, украшенные петрушкой. Можете сверху посыпать натертым сыром.