Sift flour, cocoa and baking powder. Remove the egg and butter from the refrigerator in advance: the products should be at room temperature.
Просейте муку, какао и разрыхлитель. Заранее достаньте яйцо и сливочное масло из холодильника: продукты должны быть комнатной температуры.
Beat the egg with sugar, add softened butter, cocoa, milk, vanilla sugar, salt, baking powder and flour. Mix everything thoroughly.
Взбейте яйцо с сахаром, добавьте размягченное масло, какао, молоко, ванильный сахар, соль, разрыхлитель и муку. Все тщательно перемешайте.
Fill silicone muffin tins halfway with the prepared dough and microwave for 2.5 minutes at 600 W.
Заполните силиконовые формы для кексов готовым тестом наполовину и отправьте в микроволновку на 2,5 минуты, установив мощность 600 Вт.
Cool the cupcakes, remove from the pans and top with chocolate, condensed milk, jam or maple syrup when serving.
Остудите кексы, извлеките из форм и при подаче полейте шоколадом, сгущенным молоком, вареньем или кленовым сиропом.