Rinse the vegetables under water. Let them dry.
Промойте овощи под водой. Дайте им обсохнуть.
Fill half a pan with water. Place baths in it. Leave to cook for 4-5 minutes. Very important - do not pierce the kupats during cooking.
Наберите пол кастрюли воды. Положите в нее купаты. Оставьте вариться 4-5 минут. Очень важно — не протыкайте купаты во время варки.
Carefully remove the kupaty from the water, fry in a frying pan with plenty of oil on all sides. To make sure the kupats are fried, at the end of cooking, cover the pan with a lid and reduce the heat. Simmer them for a few more minutes.
Аккуратно достаньте купаты из воды, обжарьте на сковороде с большим количеством масла, со всех сторон. Чтобы купаты наверняка прожарились, в конце приготовления накройте сковороду крышкой и убавьте огонь. Потомите их еще несколько минут.
Serve with fried vegetables, fresh herbs and satsebeli sauce.
Подавайте с жареными овощами с добавлением свежей зелени и соуса сацебели.