If the sausages are frozen, put them in the refrigerator to defrost.
Если колбаски замороженные, поставьте их размораживаться в холодильник.
Take a round deep frying pan. Cover it with parchment paper. Roll the sausages in a circle in the pan in which you will cook. Grease the bottom and top of the sausages with oil.
Возьмите круглую глубокую сковороду для запекания. Застелите ее пергаментной бумагой. Сверните колбаски по кругу в сковороде, в которой будете готовить. Дно и верх колбасок промажьте маслом.
Preheat the oven to 200°C. Bake the sausages until done. Continue frying until nice and golden brown.
Разогрейте духовку до 200°С. Поставьте запекать колбаски до готовности. Продолжайте обжаривать до красивой, румяной корочки.
Serve sausages with baked potatoes and garnish with herbs.
Подайте колбаски с запеченным картофелем, украсьте зеленью.