Prepare all the ingredients needed to make the sauce in advance. Peel the garlic and grate it on a fine grater.
Заранее подготовьте все ингредиенты, необходимые для приготовления соуса. Очистите чеснок и натрите на мелкой терке.
Combine soy sauce, plum sauce, red wine, fermented bean soy sauce, vegetable oil, ginger, chili pepper and grated garlic in one container. Mix everything. Place the sausages in the marinade for 2 hours, or overnight.
Соедините в одной емкости соевый соус, сливовый соус, красное вино, соевый соус из ферментированных бобов, масло растительное, имбирь, перец чили и натертый чеснок. Все перемешайте. Положите в маринад колбаски на 2 часа, можно на ночь.
Grill the sausages on a grill pan or rack. It takes about 30 minutes over medium heat until fully cooked. Turn them over periodically so that they are cooked evenly on all sides.
Испеките колбаски на сковороде гриль или решетке. До полной готовности необходимо около 30 минут на среднем огне. Периодически переворачивание их, чтобы они одинаково прожарились со всех сторон.
Prepare the sauce: heat the marinade on the stove, add 100 ml of water. Separately, dissolve the starch in 100 ml of water. Add starch to the marinade and stir. Simmer briefly over low heat until the sauce thickens.
Приготовьте соус: маринад нагрейте на плите, добавьте 100 мл воды. Отдельно в 100 мл воды растворите крахмал. Добавьте крахмал к маринаду, перемешайте. Немного уварите на медленном огне, чтобы соус загустел.
Serve the marinated sausages with sauce and decorate as you wish.
Подавайте маринованные колбаски с соусом, украшайте по собственному смотрению.