Cut the meat into small cubes, cut the lard into small pieces. Pass the garlic through a press.
Мясо нарежьте небольшими кубиками, сало нарежьте на мелкие кусочки. Чеснок пропустите через пресс.
Take pre-cut pork and chicken. Add garlic and spices squeezed out through a press. Pour in half a glass of water.
Возьмите предварительно порезанную свинину и куриное филе. Добавьте к ним выдавленный через пресс чеснок и специи. Влейте пол стакана воды.
Wrap the sausages in foil, about 5 cm thick. Twist them. Place in the oven to bake. Pin the sides with toothpicks. Bake in the oven at 180 degrees for 30 minutes.
В фольгу заверните колбаски, толщиной примерно по 5 см. Закрутите их. Поставьте запекать в духовку. Приколите бока зубочистками. Запекайте в духовке при 180 градусах 30 минут.
Open the foil and bake the sausages for another 15 minutes until golden brown.
Откройте фольгу и еще 15 минут запекайте колбаски до золотистой корочки.
Place the sausages on a plate garnished with lettuce, green hot peppers and fresh tomato. You can serve with tomato sauce.
Выложите колбаски в тарелку, украшенную салатом, зеленым острым перцем и свежим помидором. Можете подавать с томатным соусом.