Grind the meat with a meat grinder 2-3 times. Steam the prunes. Finely chop the onion, parsley, prunes, egg and garlic. Grind the crackers in a blender.
Измельчите мясо с помощью мясорубки 2-3 раза. Запарьте чернослив. Нарежьте мелко лук, петрушку, чернослив, яйцо и чеснок. Крекеры измельчите в блендере.
Add finely chopped onion, parsley, prunes, egg, garlic to the minced meat. Add coriander and paprika. Stir.
Добавьте в фарш мелко нарезанные лук, петрушку, чернослив, яйцо, чеснок. Всыпьте кориандр, паприку. Перемешайте.
Add crushed crackers. Pour in the milk. Mix thoroughly. Let the prepared minced meat stand for 2-3 hours, or you can leave it overnight.
Добавьте измельченные крекеры. Влейте молоко. Тщательно перемешайте. Дайте постоять готовому фаршу 2-3 часа, можете оставить его на ночь.
Form the minced meat into a sausage, dip it in breading, and fry in a frying pan for a few minutes until golden brown.
Сформируйте из фарша колбаску, обмакните ее в панировку, обжаривайте на сковороде по несколько минут до румяности.
Line the bottom of the plate with lettuce leaves. Place sausages on top. Garnish with curly parsley.
Выстелите дно тарелки салатными листьями. Выложите сверху колбаски. Украсьте кудрявой петрушкой.