Peel and wash the onions and carrots. Wash the pepper and remove seeds. Wash and dry the eggplants.
Очистите и помойте лук и морковь. Перец помойте и очистите от семян. Помойте и обсушите баклажаны.
Chop all the vegetables and hunting sausages. Onions - in rings, carrots - in a semicircle, sausage - in circles, eggplants and tomatoes - in medium cubes.
Нарежьте все овощи и охотничьи колбаски. Лук — кольцами, морковь — полукругом, колбасу — кружочками, баклажаны и помидоры — средним кубиком.
Fry the onion in vegetable oil until golden brown, add carrots to it, stir. Add the sausages to them and fry for 5-7 minutes.
Обжарьте лук на растительном масле до золотистого цвета, добавьте к нему морковь, перемешайте. Отправьте к ним колбаски и жарьте все 5-7 минут.
Pour bell pepper into a frying pan with vegetables and sausages, stir and fry over low heat for 5 minutes. Next add the eggplants and continue frying for another 10 minutes.
В сковороду с овощами и колбасками высыпьте болгарский перец, перемешайте и жарьте на небольшом огне 5 минут. Следом добавьте баклажаны и продолжайте жарить еще 10 минут.
Add the tomatoes, mix all the vegetables, and after a few minutes add beans, salt and pepper to taste into the pan, mix everything and fry for another 5-10 minutes.
Добавьте помидоры, перемешайте все овощи, и через несколько минут всыпьте в сковороду фасоль, соль и перец по вкусу, все перемешайте и жарьте еще 5-10 минут.
Cover the plate on which you will serve the vegetable stew with salad greens. Place the stew in a mound in the middle. Garnish it with basil or parsley. Add whole or cut small tomatoes, sliced cucumbers and peppers.
Тарелку, на которой будете подавать овощное рагу, застелите листьями салатной зелени. Рагу выложите в середину горкой. Украсьте его базиликом или петрушкой. Положите целые или разрезанные мелкие помидоры, нарезку из огурцов и перца.