Prepare the buckwheat, check for unpeeled black grains, and wash. Peel and wash the carrots and onions. Measure the rest of the products according to the list.
Приготовьте гречку, проверьте на наличие неочищенных черных зерен, помойте. Морковь и лук очистите и помойте. Остальные продукты отмеряйте по списку.
Let the buckwheat cook. To do this, boil 2 glasses of water, pour a glass of cereal into it, add salt and cook over medium heat until the porridge is ready.
Поставьте варить гречку. Для этого вскипятите 2 стакана воды, высыпьте в нее стакан крупы, подсолите и варите на среднем огне до готовности каши.
Place the onion, cut into quarter rings, and the carrots into medium cubes to fry in a frying pan. After 2 minutes, add the diced sausage to the vegetables. Fry everything until golden brown.
Лук, нарезанный четвертинками колец, а морковь – средними брусочками отправьте жариться в сковороду. Через 2 минуты добавьте к овощам нарезанную кубиками колбасу. Обжаривайте все до золотистой корочки.
Pour the buckwheat into the frying pan, add salt, pepper and stir. After this, remove from heat.
Высыпьте в сковороду к поджарке гречку, посолите, поперчите и перемешайте. После этого снимите с огня.
Serve the buckwheat and sausage on a plate, highlighting the orange pieces of carrot. Place a parsley sprig on top. Serve fresh vegetable salad and dressing of your choice.
Гречку с колбасой подайте на тарелке, подчеркнув оранжевые кусочки моркови. Сверху положите украшение в виде веточки петрушки. Подайте салат из свежих овощей и соус на свое усмотрение.