Prepare all the ingredients needed for the dish, wash the tomatoes under running water and dry them.
Приготовьте все продукты, необходимые для блюда, томаты вымойте под проточной водой, обсушите их.
Lightly salt and pepper the red fish. If you have one large piece, divide it to help the meat cook faster. Cut tomatoes and lemons into slices.
Красную рыбу немного посолите, поперчите. Если у вас один большой кусок, разделите его, чтобы мясо быстрее приготовилось. Нарежьте томаты и лимоны кружочками.
Place lemons and tomatoes on foil. Place the fish on top. Place a few more slices of tomato and lemon on the fish and wrap it in foil.
На фольгу выложите лимоны, томаты. Сверху уложите рыбу. На рыбу выложите еще несколько кусочков томата и лимона, фольгу заверните.
Place in the oven to cook for 25 minutes. Then move the top of the foil so that the fish browns a little. The chum salmon is ready in the oven, you can sprinkle it with dill.
Поставьте готовиться в духовку на 25 минут. После верх фольги сдвиньте, чтобы рыба немного подрумянилась. Кета в духовке готова, можно присыпать укропом.
Serve chum salmon as an independent dish, additionally decorate the dish or the fish itself with herbs, you can serve the fish on lettuce leaves.
Подавайте кету в качестве самостоятельного блюда, дополнительно украшайте блюдо или саму рыбу зеленью, можно подать рыбу на листьях салата.