Collect all the products on the table. Peel and wash carrots and onions. Wash the tomatoes and mushrooms. Check the fish for bones and remove them. Wash the lemon and squeeze out the juice.
Соберите все продукты на столе. Очистите и помойте морковь, лук. Помойте помидоры и шампиньоны. Проверьте рыбу на наличие костей и извлеките их. Помойте лимон и выжмите сок.
Cut the chum salmon fillet into medium-sized cubes. Salt, pepper, sprinkle with lemon juice and sprinkle with flour. Grease the bottom of the multicooker with oil and turn on the “Baking” mode. Cook until golden brown - 15-25 minutes.
Нарежьте филе кеты кубиками среднего размера. Посолите, поперчите, сбрызните лимонным соком и посыпьте мукой. Дно мультиварки смажьте маслом и включите режим «Выпечка». Готовьте до золотистого цвета - 15-25 минут.
Grate the carrots finely, cut the onion into half rings, and the champignons into small pieces. Refresh the bottom of the multicooker with oil and fry all the vegetables for 20-25 minutes, stirring occasionally.
Морковь натрите мелко, лук порежьте полукольцами, шампиньоны – небольшими кусочками. Обновите дно мультиварки маслом и обжарьте все овощи 20-25 минут, периодически перемешивая.
Peel the tomatoes and chop them finely. Send to onions and carrots. Turn on the “Extinguishing” program for 30 minutes, close the lid and simmer until the signal.
Снимите кожицу у помидоров и мелко их нарежьте. Отправьте к луку и моркови. На 30 минут включите программу «Тушение», закройте крышку и тушите до сигнала.
Empty the slow cooker and then place the prepared ingredients in layers. First - fish, then - mushrooms and vegetables. Pour sour cream mixed with water on top, salt and pepper. Turn on the “Baking” mode for 25-30 minutes.
Освободите мультиварку и затем уложите в нее приготовленные ингредиенты слоями. Сначала - рыбу, затем - грибы и овощи. Сверху залейте сметану, смешанную с водой, посолите и поперчите. Включите режим «Выпечка» на 25-30 минут.
Place the fish and vegetables on a plate in a neat mound. Scatter the parsley leaves. Garnish with tomato slices.
Рыбу с овощами выложите на блюдо аккуратной горкой. Разложите листья петрушки. Украсьте дольками томатов.