Wash and peel the potatoes. Wash and dry the greens. Wash the tomatoes, mushrooms, peel and wash the onions.
Помойте и очистите картофель. Помойте и обсушите зелень. Помойте помидоры, грибы, очистите и помойте лук.
Cut the onion into rings and fry in vegetable oil. Add mushrooms to it and fry for a few more minutes.
Лук порежьте кольцами и обжарьте на растительном масле. Добавьте к нему грибы и также обжарьте еще несколько минут.
Cut the potatoes into slices as desired. Place on a baking sheet, salt and pepper it.
Картофель порежьте дольками по вашему желанию. Выложите на противень, посолите его и поперчите.
Place a layer of red fish on top of the potatoes and apply mayonnaise. Then distribute the fried onions and mushrooms.
Сверху на картофель уложите слой красной рыбы, нанесите майонез. Затем распределите жаренный лук с грибами.
Place the tomatoes cut into rings as the last layer. Place in the oven for 30 minutes at 180 degrees. Remove from the oven, sprinkle with herbs and cheese, and return to the oven for another 5-10 minutes.
Последним слоем уложите помидоры, нарезанные кольцами. Отправьте в духовку на 30 минут при температуре 180 градусов. Достаньте из духовки, посыпьте зеленью и сыром, и снова отправьте в духовку еще на 5-10 минут.
Serve the fish, potatoes and vegetables on individual plates. Decorate with small bunches of greenery. Add fresh cut vegetables.
Подайте рыбу с картофелем и овощами на порционных тарелках. Украсьте небольшими пучками зелени. Положите свежие овощи в нарезке.