Measure and weigh all granola products. Check your oats, raisins, seeds and nuts to remove any unwanted contaminants. Mix dry ingredients in a bowl.
Все продукты для гранолы отмерьте и взвесьте. Проверьте овсяные хлопья, изюм, семечки и орехи и очистите их от нежелательных примесей. Смешайте в посуде сухие ингредиенты.
Combine honey with olive oil and stir. Pour this mixture into the bowl with the dry ingredients, then add the raisins.
Соедините мед с оливковым маслом, размешайте. Влейте эту смесь в посуду с сухими ингредиентами, затем добавьте изюм.
Place the prepared mixture on a baking sheet lined with baking paper and greased with olive oil. Place the granola in the oven for 40 minutes. Bake at 170 degrees, stirring occasionally.
Выложите приготовленную смесь на противень, застеленный бумагой для выпечки и смазанной оливковым маслом. Поместите гранолу на 40 минут в духовку. Запекайте при температуре 170 градусов, периодически помешивая.
Serve granola in a transparent bowl. Decorate with chocolate cubes or candied fruits. Place a sprig of mint on top.
Подайте гранолу в прозрачной вазочке. Украсьте кубиками шоколада или цукатами. Сверху уложите веточку мяты.