Lay out all the ingredients on the table for easy preparation.
Разложите все ингредиенты на столе для удобства приготовления.
Cut the cheese and tomato into small pieces.
Нарежьте сыр и томат на маленькие кусочки.
Finely chop a clove of garlic.
Мелко нарубите зубчик чеснока.
Add garlic, a pinch of salt and a little black pepper to the olive oil, and then pour it into a preheated frying pan.
В оливковое масло добавьте чеснок, щепочку соли и чуть-чуть черного молотого перца, а затем перелейте его в разогретую сковороду.
Fry the bread for a couple of minutes on each side until a slight crunch appears.
Обжаривайте хлеб по паре минут с каждой стороны до появления легкого хруста.
Remove the toast from the pan (careful, it's hot!), transfer to a board and spread the Pesto sauce evenly over the top.
Снимите тосты со сковороды (осторожно, горячо!), переложите на доску и равномерно промажьте их сверху соусом Песто.
Place cheese and tomato on top of the sauce.
Выложите поверх соуса сыр и томат.
Serve the bruschetta garnished with local, seasonal greens. Parsley, dill, green onions, and basil will do - take any fresh herbs you can find on the counter. Drinks for bruschetta are traditionally served with cool prosecco or the non-alcoholic aperitif “crodino”, produced according to a secret Italian recipe since 1965. Surprise your guests with the tastes of real Italy!
Подавайте брускетты, украсив их местной сезонной зеленью. Подойдет и петрушка, и укроп, и зеленый лук, и базилик – берите любую свежую зелень, которую сможете найти на прилавке. Из напитков к брускеттам традиционно подают прохладное просекко или безалкогольный аперитив «кродино», выпускающийся по секретной итальянской рецептуре с 1965 года. Удивите своих гостей вкусами настоящей Италии!