Prepare everything for granola according to the list and by weight, as well as the container in which you will mix them. Measure out liquid foods.
Приготовьте все для гранолы по списку и по весу, а также емкость, в которой будете их перемешивать. Отмерьте жидкие продукты.
Place all ingredients into a deep bowl - seeds, nuts, cranberries, spices. Add almond flour, then add olive oil. Stir.
В глубокую миску отправьте все ингредиенты - семечки, орехи, клюкву, специи. Всыпьте миндальную муку, затем налейте и оливковое масло. Перемешайте.
Place the mixture on a baking sheet lined with baking paper and place in the oven preheated to 150 degrees. Then remove from the oven and, while still hot, carefully cut into portioned rectangular pieces. Let cool.
Выложите смесь на противень, застеленный бумагой для выпечки, и отправьте в духовку, разогретую до 150 градусов. Затем извлеките из духовки и еще в горячем состоянии аккуратно нарежьте на порционные прямоугольные куски. Дайте остыть.
Place portions of granola on a platter. Place small pieces between them. Decorate with berries of your choice and according to the season - green and red grapes, currants. Add a sprig of mint.
Разложите порционные куски гранолы на блюде. Между ними уложите мелкие кусочки. Украсьте ягодами на свой вкус и по сезону – зеленым и красным виноградом, смородиной. Положите веточку мяты.