Combine oatmeal, hazelnuts and seeds, mix everything. Place on a baking sheet lined with parchment. Bake in the oven for 25 minutes until the cereal is golden brown, at 170 degrees.
Соедините овсяные хлопья, фундук и семечки, все перемешайте. Выложите на противень, застеленный пергаментом. Запекайте в духовке 25 минут до золотистого цвета хлопьев, при температуре 170 градусов.
Combine butter, cognac, honey and sugar, melt in a water bath. Pour this mixture over the cereal, mix everything and put it back in the oven for 25 minutes, making sure that the cereal and nuts do not burn.
Соедините масло, коньяк, мед и сахар, растопите на водяной бане. Полейте этой смесью хлопья, все перемешайте и поставить снова в духовку на 25 минут, следите, чтобы не подгорали хлопья, орехи.
Prepare the cream: mix white chocolate, butter and cream. Melt in a water bath, cool. Add cherries, fresh and dried, to the almost finished granola and stir. Place in the oven for another 15 minutes.
Приготовьте крем: смешайте белый шоколад, масло и сливки. Растопите на водяной бане, остудите. В почти готовую гранолу добавьте вишню, свежую и сушеную, перемешайте. Поставьте в духовку еще на 15 минут.
Serve granola with white chocolate cream, cream and butter, or with yogurt.
Подавайте гранолу с кремом из белого шоколада, сливок и масла, можно с йогуртом.