Remove the butter from the refrigerator in advance and cut into large cubes. Sift the flour and beat the eggs until smooth. Prepare a water bath.
Заранее достаньте сливочное масло из холодильника и нарежьте крупными кубиками. Просейте муку и взбейте яйца до однородности. Подготовьте водяную баню.
Beat eggs with sugar. Melt the butter in a water bath and cool slightly. Combine the warm melted butter with the egg mixture. Gradually add sifted flour (about 500 g). If the dough is not firm enough, add the remaining flour.
Взбейте яйца с сахаром. Растопите сливочное масло на водяной бане и слегка остудите. Теплое растопленное масло соедините с яичной смесью. Постепенно добавляйте просеянную муку (примерно 500 г). Если тесто будет недостаточно плотным, добавьте оставшуюся муку.
Knead the dough. It should be soft but dense. Cover the dough with a towel and leave in a warm place for 15 minutes.
Замесите тесто. Оно должно быть мягким, но плотным. Накройте тесто полотенцем и оставьте в теплом месте на 15 минут.
Dust the work surface and the dough with flour, roll it out to a thickness of 1 cm and cut into strips 1-1.5 cm wide.
Припылите рабочую поверхность и тесто мукой, раскатайте его в пласт толщиной 1 см и нарежьте на полосы шириной 1-1,5 см.
Heat the vegetable oil to 180°C (you can use deep frying). Place the sticks in the boiling oil and, stirring, fry until golden brown, about 2-3 minutes. Then remove the sticks from the oil and place on paper towels to remove excess grease.
Разогрейте растительное масло до 180°C (можно использовать фритюр). Опустите палочки в кипящее масло и, помешивая, жарьте до золотистого цвета примерно 2-3 минуты. Затем достаньте палочки из масла и выложите на бумажные полотенца, чтобы избавиться от излишков жира.
Prepare caramel: pour honey into a saucepan and add sugar to it. Bring the mixture to a boil over low heat. Cook, stirring, for 3-5 minutes, until the sugar is completely dissolved and slightly thickened. If this technology is followed, the caramel will be light yellow in color with medium viscousness.
Приготовьте карамель: влейте в сотейник мед и добавьте к нему сахар. На небольшом огне доведите смесь до кипения. Варите, помешивая, 3-5 минут, до полного растворения сахара и легкого загустения. При соблюдении этой технологии карамель будет светло-желтого цвета со средней тягучестью.
Place the dough sticks on a baking sheet or in a wide pan and pour hot caramel over them. Let cool slightly and stir the sticks and caramel gently but thoroughly.
Палочки из теста переложите на противень или в широкую форму и полейте горячей карамелью. Дайте слегка остыть и аккуратно, но тщательно перемешайте палочки и карамель.