Prepare all the products on the list and weigh them out. Clean the veal and wash it. Wash and dry all vegetables and herbs.
Приготовьте все продукты по списку и отвесьте их. Зачистите телятину, помойте ее. Помойте и обсушите все овощи и зелень.
Prepare minced meat and regular onion, add 1 tsp. salt, 1 tbsp. l. mustard, pepper to taste and form 4 large cutlets 1 cm thick and 1 cm larger than the bun.
Приготовьте фарш из мяса и обычной луковицы, добавьте в него 1 ч.л. соли, 1 ст. л. горчицы, перец по вкусу и сформируйте 4 большие котлеты в 1 см толщиной и больше, чем булка, на 1 см.
Fry the cutlets and pre-cut bacon.
Пожарьте котлеты и предварительно нарезанный на пластины бекон.
Cut the buns in half and fry over medium heat without oil. Cut the onion into rings, tomatoes and cucumbers into slices.
Булки разрежьте пополам и поджарьте на среднем огне без масла. Лук нарежьте кольцами, помидоры и огурцы пластинами.
Prepare a sauce from mayonnaise, ketchup and a spoon of mustard. Stir.
Приготовьте соус из майонеза, кетчупа и ложки горчицы. Перемешайте.
Fold the hamburger in this order - generously coat the bun with sauce, then add a leaf of lettuce or cabbage, then tomatoes, cheese patty, cucumber, bacon, onion and sauce. Cover with the other half of the bun.
Сложите гамбургер в таком порядке - булку обильно смажьте соусом, затем положите лист салата или капусты, далее - помидоры, котлету сыр, огурец, бекон, лук и соус. Накройте второй половиной булки.
Garnish the burgers, placed on a plate, with herbs. Add a few cherry tomatoes. Sprinkle the dish with sesame or flax seeds.
Гамбургеры, выложенные на блюдо, украсьте зеленью. Положите несколько помидор черри. Посыпьте блюдо семенами кунжута или льна.