Prepare all ingredients for the hamburger. Wash and dry the tomato, cucumber, onion and herbs. Trim the meat and wash it.
Приготовьте все продукты для гамбургера. Помойте и обсушите помидор, огурец, лук и зелень. Мясо зачистите от плевы и помойте.
Combine all the ingredients for the marinade - milk, chicken seasoning and ground black pepper. Slice the breast and pour the marinade over it for 20 minutes.
Соедините все ингредиенты для маринада – молоко, приправу для курицы и черный молотый перец. Грудку нарежьте и залейте маринадом на 20 минут.
For the sauce, squeeze a clove of garlic, add lemon juice, herbs, mayonnaise, sour cream and spices. Stir.
Для соуса выдавите зубчик чеснока, добавьте сок лимона, зелень, майонез, сметану и специи. Перемешайте.
Cut cucumbers and tomatoes into slices. Leave the lettuce leaves whole or chop them as well. Cut the buns into 2 parts. Place them in the pan, soft side down, and fry until golden brown.
Огурцы и помидоры нарежьте ломтиками. Листья салата оставьте целыми или также нарежьте. Разрежьте булочки на 2 части. Положите их на сковороду мягкой частью вниз и прижарьте до золотистого цвета.
Fry the meat until done.
Обжарьте мясо до готовности.
Spread sauce on one half of the bun. Top with chopped onion and lettuce. Then cucumber, tomato slices and cover with the second part of the bun.
Смажьте одну половину булочки соусом. Сверху положите нарезанный лук и лист салата. Затем огурец, ломтики помидора и накройте второй частью булочки.
Serve the hamburger garnished with green sprigs of parsley or basil. Place mayonnaise or any tomato sauce nearby.
Подавайте гамбургер, украсив блюдо зелеными ветками петрушки или базилика. Поставьте рядом майонез или любой томатный соус.