Heat water for yeast and dough. Measure out the required amount of ingredients.
Нагрейте воду для дрожжей и теста. Отмерьте необходимое количество ингредиентов.
Pour salt and yeast into warm water and wait until the cap rises. Grate the cheese. Add the yeast mixture, butter and sunflower oil, cheese to the flour and knead the dough. Place it in a warm place to rise for 60 minutes.
В теплую воду всыпьте соль и дрожжи и подождите, пока поднимется шапочка. Натрите на терке сыр. В муку добавьте дрожжевую смесь, сливочное и подсолнечное масло, сыр и замесите тесто. Поставьте его в теплое место на 60 минут подниматься.
Roll out the dough into a flat cake. Sprinkle it with sesame and flax seeds, cut into strips 2.5-3 cm wide. Place on a baking sheet lined with parchment. Bake in the oven for 30-40 minutes at 200 degrees.
Раскатайте тесто в лепешку. Посыпьте ее кунжутом и семенами льна, нарежьте на полоски шириной 2,5-3 см. Переложите на противень, застеленный пергаментом. Выпекайте в духовке 30-40 минут при 200 градусах.
Serve grissini in a glass or on a platter. Add several types of sauce to suit your taste. Cut fruits or vegetables.
Подавайте гриссини в стакане или на блюде. Выставьте к ним несколько видов соуса по вашему вкусу. Сделайте нарезку фруктов или овощей.