Rinse the pearl barley and leave it in cold water overnight. Wash and peel the vegetables, remove the cucumbers from the brine and boil the water.
Промойте перловую крупу и оставьте ее на ночь в холодной воде. Вымойте и очистите овощи, достаньте огурцы из рассола и вскипятите воду.
Place chicken thigh in boiling water and bring to a boil. Reduce heat to low and simmer meat over low heat for 20 minutes, skimming occasionally.
Положите куриное бедро в кипящую воду и доведите до кипения. Убавьте огонь до минимума и варите мясо на медленном огне в течение 20 минут, периодически снимая пену.
Boil the prepared cereal in salted water for 10 minutes, then rinse with cold water and add to chicken broth.
Подготовленную крупу варите в подсоленной воде 10 минут, затем промойте холодной водой и добавьте в куриный бульон.
Cut the onions and carrots into small cubes, lightly fry and also add to the broth.
Лук и морковь нарежьте мелкими кубиками, слегка обжарьте и также добавьте в бульон.
Cut the pickled cucumbers and potatoes into small cubes, add to the broth and simmer everything together over low heat for 30 minutes. 5 minutes before readiness, pour the brine into the soup, add salt, bay leaf and pepper.
Маринованные огурцы и картофель нарежьте мелкими кубиками, добавьте в бульон и варите все вместе на медленном огне 30 минут. За 5 минут до готовности влейте в суп рассол, добавьте соль, лавровый лист и перец.
Serve the soup with sour cream and chopped herbs.
Подавайте суп со сметаной и рубленой зеленью.