Peel and pit the avocado. Wash and dry the greens. Cut the bread into thin pieces around the entire perimeter.
Авокадо очистите от косточки и кожуры. Зелень помойте и обсушите. Хлеб нарежьте на тонкие по всему периметру куски.
Spread olive oil on one side of the bread slices using a silicone brush. Place the coated side into the pan and fry. While the coated side is cooking, spread the other side.
Намажьте кусочки хлеба с одной стороны оливковым маслом при помощи силиконовой кисточки. Намазанной стороной положите в сковороду и поджарьте. Пока жариться намазанная сторона, намажьте вторую сторону.
Cut the avocado into large pieces, add salt and pepper to taste. Place them on the bread.
Авокадо нарежьте крупными кусками, присолите и поперчите по вкусу. Уложите их на хлеб.
Garnish brioche with avocado with red caviar. Place parsley or dill leaves on top. Also decorate the plate on which you serve the brioche with parsley and caviar.
Бриошь с авокадо украсьте красной икрой. Поверх разложите листики петрушки или укропа. Тарелку, на которой подаете бриошь, также украсьте петрушкой и икринками.