Add dry yeast to the flour, mix, pour in warm milk. Add 2 yolks and sugar, mix everything.
В муку добавьте сухие дрожжи, перемешайте, влейте теплое молоко. Добавьте 2 желтка и сахар, все перемешайте.
Add 1/2 butter and part of the flour to the resulting dough. Stir gently. Then add the rest of the butter, vegetable oil and flour. Mix everything, roll into a ball.
Добавьте в полученное тесто 1/2 сливочного масла и часть муки. Аккуратно перемешайте. Затем добавьте остаток сливочного масла, растительное масло и муку. Все перемешайте, скатайте шар.
Grate the cheese on a fine grater and mix into the dough. Place the dough in a warm place for several hours to allow it to rise well. During the fermentation process, knead the dough once.
Сыр натрите на мелкой терке, вмешайте в тесто. Поставьте тесто в теплое место на несколько часов, чтобы оно хорошо поднялось. В процессе брожения 1 раз обомните тесто.
Divide the dough into pieces, roll each piece into a ball and place in a baking dish, it is better to use a silicone, portioned one. Then let rise for another 30 minutes. Place in the oven for 7 minutes at 200 degrees, then reduce the temperature to 180 degrees, bake for 15-20 minutes.
Разделите тесто на кусочки, скатайте из каждого кусочка шар и уложите в форму для выпечки, лучше использовать силиконовую, порционную. Затем дайте подойти еще минут 30. Поставьте в духовку на 7 минут при температуре 200 градусов, далее температуру снизьте до 180 градусов, выпекайте 15-20 минут.
Serve brioche as an accompaniment to the main course, or use rich, delicious buns as a complement to tea.
Подавайте бриошь в качестве дополнения к основному блюду, используйте сытные, аппетитные булочки как дополнение к чаю.