Peel the onions and carrots in advance, cut the onions into cubes, and chop the carrots.
Заранее очистите лук и морковь, нарежьте лук кубиками, морковь нашинкуйте на терку.
Place onions and carrots in a multicooker bowl, fry finely chopped onions and grated carrots in the fat of the stew. Add the stew and heat for 5-10 minutes.
В чашу мультиварки сложите лук и морковь, обжарьте на жиру тушенки мелко нарезанный лук и натертую морковь. Добавьте тушенку и прогрейте 5-10 минут.
Wash the peas and place them in the stew with onions and carrots, add water. Cook on the “stew” mode for 2 hours. 15 minutes before the end, add butter, crush the porridge a little to make it soft.
Промойте горох и положите его к тушенке с луком и морковью, добавьте воду. Готовьте на режиме «тушение» 2 часа. За 15 минут до окончания положите сливочное масло, растолките немного кашу, для мягкости.
Serve the pea porridge garnished with a sprig of parsley. The dish itself is very healthy and fatty, so you can add some more vegetables.
Подавайте гороховую кашу, украсив ее веточкой петрушки. Само блюдо очень полезное и жирное, поэтому можно добавить еще немного овощей.