Soak the peas in cold water for several hours in advance. It is advisable that there be 1.5 times more water than peas.
Заранее замочите горох на несколько часов в холодной воде. Желательно, чтобы воды было в 1,5 раза больше, чем гороха.
After the peas have stood in the water, rinse them, place them in a saucepan, add twice as much water, lightly sprinkle with salt and starch. Bring to a boil, then reduce heat and simmer. Remove any foam that forms on the surface.
После того, как горох постоял в воде, промойте его, переложите в кастрюлю, добавьте в два раза больше воды, слегка присыпьте солью и крахмалом. Доведите до кипения, затем убавьте огонь и варите на медленном. Убирайте пенку, образующуюся на поверхности.
Prepare the frying by peeling the onions and carrots. Cut the onion into cubes and grate the carrots on a coarse grater. Cut the sausages into small rings. Heat a frying pan, fry the onion, add sausages, then carrots. All products must be golden in color.
Приготовьте зажарку, для этого очистите лук и морковь. Нарежьте лук кубиками, морковь натрите на крупной терке. Сосиски порежьте небольшими колечками. Разогрейте сковороду, обжарьте лук, добавьте сосиски, затем морковь. Все продукты должны быть золотистого цвета.
Add roasted peas and a piece of butter to the cooked peas. Mix everything thoroughly.
К сварившемуся гороху добавьте зажарку и кусочек сливочного масла. Все тщательно перемешайте.
Serve the dish with fresh herbs; slices of cucumbers can be used as decoration; you can also garnish with tomatoes.
Подавайте блюдо со свежей зеленью, в качестве украшения можно использовать кусочки огурцов, можно также украсить помидорами.