Rinse and soak the peas in water for a few hours to make them a little larger and cook faster.
Промойте и замочите горох в воде на несколько часов, чтобы он стал чуть крупнее и быстрее приготовился.
Peel the carrots and onions, cut the onions into cubes, and grate the carrots. Rinse the meat, dry it and cut it into cubes.
Почистите морковь и лук, нарежьте лук кубиками, а морковь натрите на терку. Мясо промойте, обсушите и нарежьте его кубиками.
Wash the peas again and let them cook. The water should completely cover the peas. You need to cook over medium heat, stirring occasionally and skimming off the foam. The peas should become soft and have a puree-like consistency. If the peas are already ready, but do not yet have the desired consistency, you can use a blender.
Вымойте еще раз горох и поставьте его вариться. Вода должна полностью покрывать горох. Варить нужно на среднем огне, периодически помешивая и снимая пенку. Горох должен стать мягким, по консистенции быть похожим на пюре. Если горох уже готов, а нужной консистенции еще нет, можно использовать блендер.
Place the chopped onion in a preheated frying pan and after a few minutes add the carrots. Then add the pieces of meat. After 10 - 12 minutes, add tomato paste and a little water so that all ingredients are covered with water. Everything should simmer for about 30 minutes.
В разогретую сковороду опустите нарезанный лук, через несколько минут добавьте морковь. Затем всыпьте кусочки мяса. Через 10 – 12 минут добавьте томатную пасту и чуть воды, чтобы все ингредиенты были покрыты водой. Все должно тушиться около 30 минут.
Serve the peas with the gravy and garnish with fresh herbs. A vegetable salad is a good addition.
Подавайте горох вместе с подливой, украшайте свежей зеленью. В качестве дополнения хорошо подойдет овощной салат.