If the skin of the eggplant is thick, it is preferable to remove it before cooking. Peel the onion.
Если кожура у баклажана толстая, предпочтительнее удалить ее перед приготовлением. Лук очистите от шелухи.
Cut the eggplants and onions into cubes, fry in a heated frying pan with the addition of vegetable oil. Fry for no more than 10 minutes over medium or low heat.
Баклажаны и лук нарежьте кубиками, обжарьте на разогретой сковороде с добавлением растительного масла. Обжаривать следует не более 10 минут, на среднем либо медленном огне.
Wash the tomatoes and apple. Cut them into cubes. Boil the eggs, cool them, and also cut them into cubes.
Помойте помидоры, яблоко. Нарежьте их кубиками. Отварите яйца, остудите их, и также нарежьте кубиками.
Mix sour cream, mayonnaise and mustard, add crushed garlic. Mix all ingredients in a salad bowl, add green peas, season with dill, salt to taste and lemon juice.
Смешайте сметану, майонез и горчицу, добавьте толченый чеснок. Все ингредиенты смешайте в салатнике, добавьте зеленый горох, приправьте укропом, солью по вкусу и лимонным соком.
Serve the salad with a sprinkle of finely chopped dill or simply place a few sprigs in the middle. It is ideal for pasta or any type of cereal porridge.
Подавайте салат, присыпав мелко рубленным укропом или просто положите несколько веточек в середине. Он идеально подойдет к пасте или любым видам зерновых каш.