Wash and boil the carrots and beets in advance, wash the mushrooms, cut into small slices.
Заранее помойте и отварите морковь и свеклу, грибы помойте, нарежьте некрупными слайсами.
Grate the boiled beets onto a coarse grater. Fry the chopped mushrooms for about 7 minutes over medium heat, peel the onion, cut into small cubes, add to the mushrooms. Fry for about 7-8 minutes more.
Отваренную свеклу натрите на крупную терку. Порезанные грибы обжарьте около 7 минут на среднем огне, очистите лук, нарежьте небольшими кубиками, добавьте к грибам. Обжаривайте еще около 7-8 минут.
Grate the carrots onto a coarse grater, then combine all the ingredients in one container, add canned green peas and fresh herbs.
Натрите морковь на крупную терку, затем соедините все ингредиенты в одной емкости, добавьте туда же консервированный зеленый горошек и свежую зелень.
Mix everything, add salt, grate the cucumbers, pour in a little vegetable oil. Mix everything again. Place the salad in a nice deep plate.
Все перемешайте, посолите, натрите на терку огурцы, влейте немного постного масла. Еще раз все перемешайте. Переложите салат в красивую глубокую тарелку.
Serve the salad garnished with fresh herbs, fresh green onions around the edges, and you can also use Provençal herbs or basil for decoration.
Подавайте салат украсив свежей зеленью, по краям свежим зеленым луком, также для украшения можно использовать прованские травы или базилик.