Wash the tomatoes and arugula. Remove the roots from the arugula. Place water for cooking rice and separately for shrimp.
Помойте помидоры и рукколу. Удалите у рукколы корешки. Поставьте воду для варки риса и отдельно - для креветок.
Wash the rice thoroughly and cook in boiling water for 15-20 minutes. Add salt to your taste.
Рис тщательно помойте, поставьте вариться на 15-20 минут в кипящую воду. Добавьте соль по своему вкусу.
Cut the avocado into large cubes, and the tomato into medium cubes. If the shrimp are boiled and frozen, boil them in salted water for 1-2 minutes, and if raw - 5-10 minutes.
Авокадо нарежьте крупным кубиком, помидор – средним. Если креветки вареные и замороженные, отварите их в подсоленной воде 1-2 минуты, а если сырые - 5-10 минут.
Collect the bowl. Place arugula on the bottom of the plate. Carefully place rice, tomato, shrimp, and avocado on top.
Соберите боул. На дно тарелки выложите рукколу. Сверху не нее аккуратно уложите рис, помидор, креветки, авокадо.
Serve garnished as desired. Place arugula leaves or other greens on top. Garnish with whole cherry tomatoes.
Подайте, украсив, по своему желанию. Сверху положите листья рукколы или другую зелень. Украсьте целыми помидорами черри.