Wash the lettuce leaves and tomatoes. Wash the bell pepper and remove the seeds. Open the mushrooms and remove the shrimp from the packaging.
Помойте листья салата, помидоры. Помойте болгарский перец и очистите его от семян. Откройте грибы и освободите от упаковки креветки.
Fry the seeds in a dry frying pan for a couple of minutes. Separately, fry the shrimp for 2-3 minutes. Cut the tomatoes and mushrooms into halves, cut the peppers into strips.
Обжарьте семечки на сухой сковородке пару минут. Отдельно обжарьте 2-3 минуты креветки. Помидоры и грибы разрежьте на половинки, перец нарежьте полосками.
Pour boiling water over the couscous, cover with a lid and leave for 5 minutes.
Кускус залейте кипятком, накройте крышкой и подержите так 5 минут.
Combine all ingredients in a deep plate, pour balsamic sauce over them, add salt and pepper to taste.
Соедините все ингредиенты в глубокой тарелке, полейте их бальзамическим соусом, добавьте по вкусу соль и перец.
Use a beautiful dish for the bowl. Place a pile of couscous in the middle, with vegetables and seeds around it. Place red tomatoes on green lettuce leaves. Use brightly colored peppers for garnish.
Используйте для боула красивое блюдо. В средине уложите горкой кускус, вокруг него - овощи и семечки. Красные помидоры уложите на зеленые листья салата. Для украшения используйте перец ярких цветов.