Remove chaff and fat from the meat, wash it and dry it. Peel and wash the garlic. Peel the ginger root.
Зачистите от плевы и жира мясо, помойте его и обсушите. Очистите и помойте чеснок. Очистите от кожицы корень имбиря.
Wash the beef, cut lengthwise into small pieces, fry in a frying pan for 20 minutes.
Говядину вымыть нарезать вдоль небольшими кусочками, обжарить на сковороде 20 минут.
Mix soy sauce, sugar, broth, ginger, garlic, pepper in a large bowl.
Соевый соус, сахар, бульон, имбирь, чеснок, перец смешать в большой миске.
Cut the fried beef into smaller pieces, place in a saucepan, add sauce with spices and simmer for 20 minutes. Cook the rice according to the instructions on the package.
Обжаренную говядину порежьте на кусочки поменьше, отправьте в кастрюлю, добавьте соус со специями и тушите 20минут. Рис отварите по инструкции на упаковке.
Serve the beef bowl hot. Garnish with bright ripe tomatoes. Add sliced multi-colored sweet peppers and sprigs of herbs.
Боул из говядины подавайте горячим. Украсьте яркими спелыми помидорами. Положите нарезку из разноцветного сладкого перца, веточки зелени.