Measure out the ingredients you need. Peel and wash the onion. Defrost the dough and let it rise.
Отмерьте нужные продукты. Почистите и помойте лук. Тесто разморозьте и дайте ему подойти.
Add onion chopped with a blender or through a meat grinder to the minced meat, then ground black pepper and salt to taste. Mix everything well.
В фарш добавьте измельченный блендером или через мясорубку лук, затем — перец черный молотый и соль по вкусу. Все хорошо перемешать.
Make balls the size of a chicken egg from the dough and roll out not too thin flat cakes on a surface sprinkled with flour. Place the minced meat in the middle, cover it on all sides except the middle.
Из теста сделайте шарики размером с куриное яйцо и на поверхности, посыпанной мукой, раскатайте не слишком тонкие лепешки. В середину выложите фарш, закройте его со всех сторон, кроме средины.
Place in the pan with the hole facing down. Fry in a hot frying pan for about 5 minutes on each side.
Выкладывайте на сковороду отверстием вниз. Жарьте на раскаленной сковороде примерно 5 минут с каждой стороны.
Serve the finished belyashi on a large platter or in portions. Place them on lettuce leaves or garnish with other herbs. Serve them with chopped vegetables and any sauce to your taste.
Готовые беляши подайте на большом блюде или порционно. Уложите их на листья салата или украсьте другой зеленью. Подайте к ним нарезку овощей, любой соус по вкусу.