Wash and peel the onions. Remove film from sausages. Measure out the ingredients you need.
Помойте и очистите лук. Очистите от пленки сосиски. Отмерьте нужные продукты.
Mix yeast and sugar. Dissolve the stock cube in warm water and add to the sugar and yeast mixture. Add flour and knead the dough. Place it in a warm place for 20 minutes.
Смешайте дрожжи и сахар. В теплой воде растворите бульонный кубик и добавьте к смеси сахара и дрожжей. Добавьте муку и замешайте тесто. Поставьте его в теплое место на 20 минут.
Dice the sausage and onion. When the dough has risen, add them to it and stir. Spoon the dough into a hot frying pan with vegetable oil. Fry until golden brown on both sides.
Нарежьте кубиками сосиски и лук. Когда тесто подойдет, добавьте их к нему, размешайте. Ложкой выкладывайте тесто на горячую сковороду с растительным маслом. Жарьте до золотистого цвета с обеих сторон.
Place belyashi with sausages on a plate. Place a teaspoon of sour cream on each. Garnish with salad greens, ketchup or basil if desired.
Беляши с сосисками выложите на тарелку. На каждый положите по чайной ложке сметаны. По желанию украсьте салатной зеленью, кетчупом или базиликом.