Peel and wash the onions. Trim and wash the turkey meat. Prepare the minced meat using a meat grinder.
Очистите и помойте лук. Зачистите и помойте мясо индейки. Приготовьте фарш при помощи мясорубки.
Dissolve the yeast in warm milk and sugar. Then add egg, salt, flour. Knead the dough, finally pour in the vegetable oil and leave for 60 minutes in a warm place to rise.
Распустите дрожжи в теплом молоке с сахаром. Затем добавьте яйцо, соль, муку. Замесите тесто, в конце влейте растительное масло и поставьте на 60 минут в теплое место подходить.
Prepare the filling. Fry the onion, add it to the minced meat, then beat the egg into it, add salt and black pepper. Stir.
Приготовьте начинку. Обжарьте лук, добавьте его в фарш, затем вбейте в него яйцо, всыпьте соль и черный перец. Размешайте.
Divide the dough into 8 parts. Make a flatbread out of each, add minced meat, form a white dough, fry on the open side first.
Разделите тесто на 8 частей. Из каждой сделайте лепешку, положите фарш, слепите беляш, пожарьте сначала с открытой стороны.
Place the belyashi on a platter in a beautiful fan. Garnish with thinly sliced vegetables. Add greens - green onions, parsley or basil. Serve sour cream.
Беляши разложите на блюде красивым веером. Украсьте овощами, нарезанными тонко. Уложите зелень — перья зеленого лука, петрушку или базилик. Подайте сметану.