Weigh and measure out all the ingredients you need. Sift the flour. Bring foods to the same temperature.
Взвесьте и отмерьте все необходимые ингредиенты. Муку просейте. Доведите продукты до одной температуры.
Add sugar to warm milk, and then yeast, stir until they dissolve. Add egg, salt, flour. Knead until the dough stops sticking to your hands. You can add a little flour. Cover and let rise warm for 1 hour.
В теплое молоко добавьте сахар, а потом дрожжи, мешайте, пока они не растворятся. Добавьте яйцо, соль, муку. Месите, пока тесто перестанет прилипать к рукам. Можно добавить немного муки. Накройте, пусть подходит в тепле 1 час.
Salt and pepper the minced meat. Grate the onion into it, stir. Form the dough into balls and roll out the flatbreads. Place the minced meat in the middle and seal. Fry in heated sunflower oil.
Фарш посолите и поперчите. Натрите в него луковицу, перемешайте. Из теста сформируйте шарики, раскатайте лепешки. В средину положите фарш и защипите. Пожарьте в разогретом подсолнечном масле.
Serve belyashi with minced chicken with herbs. Place sliced vegetables next to it.
Беляши с куриным фаршем подайте с зеленью. Уложите рядом нарезку из овощей.