Rinse the chicken under running cold water and peel the vegetables.
Промойте курицу под проточной холодной водой, очистите от кожуры овощи.
Place the chicken in a container, adding peeled onions and carrots. Place on the fire and cook until done. During the cooking process, the chicken will absorb the aroma of the vegetables, and the broth will acquire a rich golden color. Don't forget to salt and add the spices you need.
Курицу поместите в емкость, добавив к ней очищенный лук и морковь. Поставьте на огонь и варите до готовности. В процессе варки курица впитает аромат овощей, а бульон приобретет насыщенный золотистый цвет. Не забудьте посолить и добавить необходимые вам специи.
Let the eggs boil. To prevent eggs from cracking when boiling, they must be at room temperature.
Поставьте вариться яйца. Для того, чтобы яйца при закипании не треснули, они должны быть комнатной температуры.
Dilute gelatin according to the instructions on the package. And according to how much you like the amount of liquid in the dish. If you like aspic richer in ingredients, then take a small amount of broth, just covering the ingredients. Well, if you like more jelly rather than filling, then accordingly there should be more liquid.
Желатин разведите в соответствии с инструкцией, указанной на упаковке. И в соответствии с тем, насколько вы любите количество жидкости в блюде. Если вы любите заливное более насыщенное ингредиентами, то возьмите небольшое количествобульона, чуть прикрывающее ингредиенты. Ну а если вам по душе большее количество желе, а не начинки, то соответственно и жидкости должно быть больше.
Strain the broth through a sieve to avoid pitting. And combine with the swollen gelatin.
Бульон процедите через сито, чтобы избежать попадания косточек. И соедините с разбухшим желатином.
Cut the finished chicken into pieces and place on the bottom of the mold. Pour the mixture over the chicken. Finely chop the garlic and sprinkle nicely and evenly on top.
Готовую курочку порежьте на кусочки и выложите на дно формы. Залейте курицу получившейся смесью. Мелко порежьте чеснок, красиво и равномерно посыпьте сверху.
Cut the eggs into halves and dip into the jelly. It is better to cut the carrots into circles and distribute them evenly around the entire perimeter of the mold. Place the finished dish in the refrigerator to harden.
Яйца порежьте на половинки и опустите в желе. Морковь лучше порежьте кружочками и равномерно распределите по всему периметру формы. Готовое блюдо уберите в холодильник для застывания.