Place all ingredients on the table for easy preparation. Wash and peel the vegetables.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Овощи помойте и почистите.
Prepare vegetables for salad. To do this, finely chop the white cabbage, cut the onion into half rings, and grate the carrots into strips. Also cut the bell pepper into strips and finely chop the parsley.
Подготовьте овощи для салата. Для этого мелко нашинкуйте белокочанную капусту, нарежьте полукольцами репчатый лук, морковь натрите на терке соломкой. Также соломкой нарежьте болгарский перец, а петрушку мелко порубите.
Prepare the marinade. To do this, pour water into a saucepan and put it on fire. Add vegetable oil, vinegar, sugar, coriander and pepper mixture. Bring to a boil, reduce heat and simmer for another 2-3 minutes.
Приготовьте маринад. Для этого налейте в кастрюлю воду и поставьте ее на огонь. Добавьте растительное масло, уксус, сахар, кориандр и смесь перцев. Доведите до кипения, убавьте огонь и кипятите еще 2-3 минуты.
Place the chopped vegetables in a deep bowl and stir.
Выложите нарезанные овощи в глубокую миску и перемешайте.
Pour the marinade over the vegetables, cover and leave for at least 30 minutes.
Залейте овощи маринадом, накройте крышкой и оставьте минимум на 30 минут.
Before serving, drain the salad from the marinade and transfer to a serving plate.
Перед подачей слейте с салата маринад и переложите в сервировочную тарелку.