Place all ingredients on the table for easy preparation. Rinse the lamb under running water and peel the onions.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Баранину промойте под проточной водой, репчатый лук очистите.
Cut the onions into rings.
Репчатый лук нарежьте кольцами.
Cut the lamb into medium pieces.
Баранину нарежьте средними кусочками.
Place the lamb pieces in a deep bowl. Add onion, spices and salt. Stir and leave to marinate for 1.5 hours.
Выложите кусочки баранины в глубокую миску. Добавьте лук, специи и соль. Перемешайте и оставьте мариноваться на 1,5 часа.
Place the meat on skewers and fry until done.
Наденьте мясо на шампуры и пожарьте до готовности.
Serve lamb kebab on pita bread and with pickled onions.
Подавайте шашлык из баранины на лаваше и с маринованным луком.